Aircoservice

Voor u is het vanzelfsprekend dat de airco blijft werken

Een auto met airco, dat is voor heel veel mensen vanzelfsprekend. Velen letten er op bij de aanschaf van een auto dat er een airco in moet zitten. En als u dan een auto heeft, met airco, dan gaat u er vanuit dat deze blijft werken. Helemaal als de temperatuur buiten tropische waarden haalt.
Maar zo vanzelfsprekend is dat helemaal niet. Een aangenaam binnenklimaat bij zomerse hitte, maar ook tijdens de andere seizoenen, wordt mede mogelijk gemaakt door de aircoservice van AmsterdamBanden!

BEHOUD DE PRODUCTIVITEIT VAN UW AIRCO

Met een regelmatige check van uw airco behoudt uw airco zijn productiviteit en verlengt u de levensduur van uw aircosysteem. Op die manier voorkomt u dure gevolgschade die bijvoorbeeld door sluipend koudemiddelverlies kan ontstaan. Elk jaar ontsnapt circa 8 van de koudemiddelhoeveelheid. Ook de filter-droger moet regelmatig vernieuwd worden omdat deze het koudemiddelcircuit schoon houdt. Onaangename geurtjes in de auto worden vaak veroorzaakt door bacteriën en schimmels.

Airco service Amsterdam

HET VOORJAAR; DE BESTE TIJD VOOR EEN AIRCO CHECK!

Het beste  moment om de airco te laten controleren is in het voorjaar, voordat het echt warm wordt. Laat uw airco regelmatig controleren en voorkom zo dure reparaties. Als de airco wordt gereinigd en gedesinfecteerd, vermijdt u hinderlijke geurtjes in het interieur. Het beste kunt u hiervoor naar een gekwalificeerd bedrijf gaan zoals Amsterdambanden.

Wij zijn een professional op het gebied van onderhoud, reparatie en service van airconditioning en wij zijn uitstekend op de hoogte van alle problemen en oplossingen. Amsterdambanden zorgt voor het betrouwbaar functioneren en een lange levensduur van uw airconditioning. Kortom: een slimme investering!