Auto verlagen

Wij verlagen alléén met Eibach; topkwaliteit en goede pasvorm.

Eibach-producten zijn gemaakt om te voldoen aan de extreme eisen van het racen, van de 245 km/u lange Mulsanne-baan van Le Mans tot de fender-to-fender-strijd van de Daytona Motor Speedway. Het chassis van een productievoertuig is ontworpen om tegen minimale kosten te worden gebouwd en is geschikt voor een "gemiddelde bestuurder".

Liefhebbers zijn echter allesbehalve gemiddeld. Ze weten wat ze willen van een voertuig. Ze willen onmiddellijke respons, minder body roll, meer stabiliteit en verbeterde bochten. En ze willen de look die bij die kenmerken hoort - een lagere, meer gespierde, meer atletische houding.

De speciale vaardigheden van Eibach-ingenieurs liggen in het afstemmen van de afzonderlijke componenten (veren, dempers en stabilisatoren) om de best mogelijke harmonie te bereiken tussen de bestuurder, de auto en de weg. Als bestuurder voelt u onmiddellijk meer directe afhandeling en meer voorspelbaarheid. Neusduik onder remmen wordt verminderd, evenals overmatige lichaamsrol in harde bochten. In elke rijssituatie van prestaties is de volgstabiliteit en het vertrouwen van de bestuurder enorm verbeterd.

 

auto verlagen

Toonaangevend in het verlagen van auto's

Eibach-productietechnologie wordt wereldwijd erkend als toonaangevend in zijn vakgebied, van de hoogwaardige veerstaallegeringen, het geavanceerde CNC-wikkelproces, de hoogwaardige corrosiebescherming en de legendarische levensduur van de componenten. Het gehele proces, van de eerste ontwikkeling tot de uiteindelijke verzending, is onderworpen aan een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd volgens de hoogste internationale kwaliteitsnorm ISO 9001: 2008. Eibach werkt zelfs volgens zijn eigen, vaak meer rigide specificaties.

Hoogst mogelijke kwaliteit

Wij werken alleen met onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. De Eibach-bronnen hebben de afgelopen twintig jaar ontelbare race- en kampioenschapsverliezers gesteund. In series die even verschillend zijn als Formula 1 en NASCAR, is de winnende factor vaak het instellen en afstemmen van het chassis. Wanneer iedereen vergelijkbare kracht heeft, is de man die wint de man die die kracht op de grond kan zetten en zijn momentum door de bochten kan houden. De lijst met Eibach-partners leest als "Who's Who" in motorsport: AMG, Audi, BMW, Ferrari, Ford, Honda, Lamborghini, Lola, MazdaSpeed, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Porsche, Renault F-1, Toyota, en veel , veel meer. Of je het nu hebt over F1, NASCAR, WRC, CART of Indy Car, Eibach beschouwt motorsport als de ideale testlocatie. De ervaring die we op het hoogste raceniveau winnen, wordt direct omgezet in de ontwikkeling van de meest hoogwaardige chassiscomponenten ter wereld. En het enthousiasme dat wordt gecreëerd door de uitdagingen van de motorsport drijft ons naar steeds hogere prestatie.

verlagen auto

Meer informatie over het verlagen van uw auto

Wij vertellen u er graag alles over! Bel ons op 020 - 697 60 01 of rijd langs op de Kuiperbergweg!

De kosten van het verlagen van uw auto

Het verlagen van een auto is iedere keer anders. Bij sommige auto's moeten we daar echt veel tijd in steken, vooral bij de oudere modellen. Hiervoor moet dan ook echt een afspraak ingepland worden. Bij de nieuwere modellen gaat het verlagen veelal iets makkelijker, maar ook hiervoor moet een afspraak worden ingepland. Al is het alleen maar omdat eerste de verlagingsset moet worden besteld en binnen moet zijn gekomen!

verlagen auto