Brembo remmen

Elke auto verdient Brembo. Als we het hebben over remprestaties, telt Brembo eerst.

Als u geen auto bezit waarmee u in 2,2 seconden van 100 naar 0 km/u kunt vertragen, heeft u nog steeds de mogelijkheid om te remmen met Brembo, toch? Of u nu tot de sportieve bestuurders hoort of let op veiligheid is Brembo biedt de juiste rem voor iedereen.

SUV's hebben een gewicht van meer dan 2 ton, dus ze hebben krachtige remsystemen nodig die veeleisend offroad-gebruik aankunnen hoge, remprestaties en betrouwbaarheid. Brembo garandeert met zijn off-road aluminium vaste remklauwen in combinatie met geventileerde eendelige remschijven (tot 390 mm diameter en 36 mm dikte) op elk moment hoge remprestaties en absolute betrouwbaarheid. Het resultaat zijn remsystemen die prestaties van superauto's, offroad-capaciteiten, comfort en esthetiek combineren.
Dat is de reden waarom de beste en meest exclusieve SUV's zijn uitgerust met Brembo-remklauwen.

Energiebesparend

Middelgrote auto's zijn de meest gebruikte voertuigen in aantallen, dus speciale aandacht moet worden besteed aan energiebesparing en bescherming van het milieu, maar ook aan comfort en prestaties. Dit omvat het remsysteem, dat milieuvriendelijk moet zijn, en moet een hoog comfort en goede prestaties bieden.
Brembo was de eerste fabrikant die de krachtigste voertuigen in dit segment uitrustte met remsystemen bestaande uit aluminium vaste remklauwen in plaats van de conventionele zwevende gietijzeren remklauwen. Een absolute noviteit voor dit segment, dat betere prestaties biedt, maar ook een belangrijke stap voorwaarts is op weg naar vermindering van het verbruik en de impact op het milieu.
Het remsysteem wordt afgerond door remschijven uit één stuk met max. 390 mm diameter. Brembo levert de andere voertuigen van de grote autofabrikanten in dit segment met remschijven die zijn ontworpen en getest voor maximale prestaties en minimaal gewicht.

Voor degenen die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben, heeft Brembo een compleet assortiment reserveonderdelen (remblokken, schijven, trommels en klauwen) die profiteren van Brembo's race-ervaring en lange samenwerking met de auto-industrie en maximale prestaties voor alle voertuigen Om betrouwbaarheid, duurzaamheid en comfort te combineren in alle rijomstandigheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 020-6976001 of via ons contactformulier.