Crèmekleurige Awax Fashion jethelm

Crèmekleurige Awax Fashion jethelm

Je vindt niet vaak retro helmen die een klassieke en stijlvolle uitstraling hebben en ook een lichte kleur. De Awax Fashion is hier een aangename uitzondering op. Deze stijlvolle crèmekleurige jethelm van Awax is een prachtige retro helm met een fantastische uitstraling. Een absolute uitkomst wanneer je op zoek bent naar een retro helm in een overwegend lichte kleur.

Retro helm met moderne accenten

Deze Fashion jet helm van Awax is crèmekleurig over de hele buitenschaal en heeft een moderne en artistieke bewerking die vanaf boven het vizier als een dikke lijn doorloopt tot aan de achterzijde. De print op de helm geeft deze retro look een moderne twist en maakt van de helm echt een bijzondere helm om te zien.

Tip: brommer helmen webwinkel | FastFuriousScooters.nl

De buitenschaal van de helm is afgewerkt met een leren rand die over de contouren van de helm zijn gestikt en de schelp van de binnenvoering afscheidt. Boven het vizier loopt een horizontale donkere lijn die een modern symmetrisch accent aan deze helm geeft. Het transparante vizier van de helm is gemaakt van krasvast materiaal en heeft een ronde brilvorm, die erg goed past bij de retro uitstraling.

Comfortabele en veilige helm

De Awax Fashion helm heeft een zeer comfortabele binnenvoering die erg prettig aanvoelt, zorgt dat de helm stabiel op het hoofd blijft zitten en bovendien ook nog eens deels uitneembaar is en hierdoor makkelijk schoongehouden kan worden. Naast de fijne pasvorm van de helm, draagt ook de in lengte verstelbare veiligheidssluiting bij aan het comfort van deze jethelm, omdat deze altijd stevig vast blijft zitten.

Favoriet: jethelmen webwinkel | FastFuriousScooters.nl

De Awax Fashion is tot slot uitgerust met een ECE-certificaat, waarmee je de garantie hebt, dat je niet alleen een prachtige helm om te zien koopt, maar ook een zeer veilige en betrouwbare helm in huis haalt. De helm is bovendien niet alleen geschikt voor elke scooter, maar mag ook op de motor gedragen worden en is dan ook een geliefde helm bij diverse oldtimer modellen. De crèmekleurige Awax Fashion is beschikbaar vanaf maat S tot en met XL.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8.00-17.00

Zaterdag
8.00-12.00