Meer dan 1 jaar e-bike: mijn ervaringen

Op aanraden van een collega van mij heb ik ongeveer een jaar geleden een e-bike gekocht. Voor ons hele gezin. Enfin, in deze blog van vandaag wilde ik graag mijn ervaringen delen van ons gezin, wat wij vinden.

Enfin, de e-bike zelf hebben we gevonden op het internet bij de webwinkel Fast & Furious. We hadden even gekeken in Rotterdam waar wij wonen, naar lokale fietswinkels in Kralingen maar konden niets vinden. Althans niets binnen ons budget. Dus ging vader een beetje googelen en zodoende kwamen we terecht op de website van FNF.

Uitgelicht: FastFuriousScooters.nl – elektrische fietsen goedkoop

Enfin, we wilden het liefst een zogenaamde transport fiets. Dat zou handig zijn voor mijzelf, moeder voor het gezin tijdens het boodschappen doen. Met een transport fiets kun je veel meer cargo meenemen dan normale e-bikes.

Tip: e-bike transportfietsen overzicht – fastfuriousscooters.nl.

De uiteindelijke keus viel op model Puch E-Beat Men-S. Wat ons bevalt aan deze fiets tot nu toe is hoe solide en gedegen gebouwd deze is. We hebben echt het gevoel dat deze onverwoestbaar is. Nu doen we geen ruige dingen met de e-bike. Maar het is toch fijn om het gevoel te hebben dat het ding tegen een stootje kan en deze Puch fiets lijkt alles te kunnen overleven.

De fiets is daardoor wel wat zwaarder dan we idealiter zouden willen maar dat nemen we dan voor lief want je kunt niet alles hebben in het leven. De accu dat is ook uitermate belangrijk bij een e-bike is tot nu toe erg goed, en hebben daar absoluut geen problemen mee gehad. De e-bike wordt dagelijks gebruikt door zowel ikzelf moeder als mijn zoon voor school. Hij doet zijn boekentas op het rek, dat werkt prima. Tot nu toe zijn we dus zeer tevreden omtrent de toevoeging van de e-bike aan ons gezin en kunnen dit aanbevelen.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8.00-17.00

Zaterdag
8.00-12.00