Over Ons

Onze Locatie

U kunt ons makkelijk vinden!

Vanaf de A9, neemt u afslag 3 Amsterdam-Zuidoost en bent u binnen een paar minuten bij ons. U vindt ons vlakbij Amsterdam ArenA en IKEA Amsterdam, kan niet missen toch?

Onze Locatie

Mijn naam is Peter Dusoswa. In 1981 ben ik de autobanden "ingerold". Auto's zijn vanaf kleins af aan mijn passie geweest; mijn hobby is mijn werk geworden!  Na vele jaren voor werkgevers te hebben gewerkt, heb ik in 2010, uiteindelijk ook op aandringen van mijn vaste klantenkring, de stoute schoenen aangetrokken om met mijn kennis c.q ervaring zelfstandig te beginnen.

Ik heb de afgelopen jaren hard gewerkt om mijn bedrijf samen met mijn medewerkers op te bouwen. Happy klanten ja, daar doen wij het voor! Zowel als particulier of leaseklant bent u altijd welkom. Wij willen graag onze klanten tevreden de weg opsturen. Onze naam is: Amsterdambanden.

autobanden amsterdam

WAAROM AMSTERDAMBANDEN?

Bij Amsterdambanden we zijn actief op het gebied van allerlei banden, zomer-winteropslag, onderhoud en reparatie, airco, velgen en nog meer. Wij bieden u een onberispelijke service, merk onafhankelijk advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in Amsterdam in de banden en onze medewerkers hebben eveneens lang ervaring. U wilt toch ook een goede service, een luisterend oor voor uw wensen, het juiste advies en een scherpe prijs?

U kunt bij ons ook de banden online bestellen. Vindt u het lastig de juiste keuze te maken? Onze medewerkers helpen u graag. Voor uw veiligheid, comfort en rijstijl heeft u de juiste banden nodig. Bij ons bent u als particulier en leaserijder welkom en kunt u rustig verder werken met onze gratis Wifi, en een cappuccino drinken, de krant of boekje lezen, totdat uw auto weer klaar is. Wij geloven er namelijk in dat de mooiste resultaten nog altijd ontstaan door met elkaar naar de mogelijkheden te kijken en dat doen wij graag. Ons team: Peter, Jeffrey, Kluivert en Pascal staan voor u klaar op onze inmiddels vertrouwde locatie.

Heeft u andere vragen of opmerkingen, bel ons gerust op 020 - 697 60 01 of bezoek ons Kuiperbergweg 31c in Amsterdam Zuidoost.

autobanden amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8.00-17.00

Zaterdag
8.00-12.00