Afspraak gereserveerd

Hartelijk dank, uw afspraak is gereserveerd!

U ontvangt van ons een bericht in uw mailbox met de bevestiging. Mocht u in de tussentijd vragen hebben over de afspraak, kunt u ons bellen op 020-697 60 01.

 

 

Onze klanten geven ons een 9,6!

9.6
10

Prijs/Kwaliteitverhiuding is uitstekend.

Al jarenlang vakkundig en vriendelijk. Top service tegen goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13 juli 2020
10

jammer dat het cijfer 10 het maximum is

onervaren als ik ben op banden gebied kwam ik vijf dagen voor vertrek op vakantie erachter dat banden van een vouwwagen niet onbeperkt meegaan, mijn exemplaren waren uit 2002! na een beetje Googelen kwam ik uit bij Amsterdam Banden. daar bleek nog een setje te liggen de mannen van Amsterdam Banden begonnen met monteren van de nieuwe banden, wat dus handmatig moest omdat de velg te klein is voor de machine. dit koste veel zweetdruppels van de twee mannen, maar uiteindelijk was de eerste band (met binnenband) gelukt. toen was de tweede band aan de beurt, na veel pijn en moeite lukte de montage ook. maar er bleef geen lucht in, conclusie: de binnenband was lek gegaan tijdens de montage, dus band er weer af. nieuwe binnenband er in en gemonteerd. weer lek geprikt door de bandenlichter. de derde ging ook lek en toen waren de binnenbanden op. ik mocht de volgende dag terug komen want dan kon er nieuwe binnenbandjes besteld worden. zo gezegd zo gedaan. bij aankomst werd het wiel naar mijn auto gebracht. op mijn vraag wat de kosten waren van dit hele gedoe van de vorige dag, werd geantwoord dat ik niks hoefde te betalen.... dat is nog eens service!!!!!!!! ook voor moeilijke en bijna onmogelijke banden-vragen moet je dus op dit adres zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDERKERK AAN DE AMSTEL - 26 juni 2020
10

Persoonlijke benadering en erg servicegericht

Persoonlijke benadering, erg servicegericht en veel vakkennis !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 7 juni 2020
10

Zeer professioneel en betrouwbaar.

Zeer professioneel en betrouwbaar, hier ben je echt een klant die persoonlijk behandelt wordt. Gaan voorzichtig te werk bij reparatie en het monteren van de banden op. Altijd wordt er gebruik gemaakt van de garage bruggen. Voor aanschaf van nieuwe banden, velgen, balanceren en uitlijnen het adres waar ik altijd heen ga. Ook met een auto die nog nieuw is. Top!!! Groet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26 mei 2020
10

perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen en alles na behoren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10 maart 2020
25 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10