AmsterdamBanden gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen. Van u als ervaringsdeskundige leren wij wat we goed doen en op welke punten we eventueel nog een verbetering aan kunnen brengen.

Wij stellen het zeer op prijs als u ook een review zou willen plaatsen. Dat kan via deze link.

9.6
10
Ik had een probleem met een lekke band en beschadigde velg bij een andere leverancier. Nieuwe band zou niet leverbaar zijn en Peter van Amsterdam Banden heeft binnen 18 uur na eerste telefoontje de band besteld en gemonteerd. Ik ben hier super mee geholpen, wat een services!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vijfhuizen - 3 oktober 2019
9.4
Goede klantgerichte service. Ik kwam voor een second opinion en na hun werkzaamheden, is de trilling in mijn stuur opgelost. Zeer zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk aan de Amstel - 5 augustus 2019
10
Wat een topservice. Je wordt echt als klant gezien en niet zomaar als een nummer. Super garage!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 15 juli 2019
10
Wat een ontzettend fijn team, leuke gasten (en dame) om mee samen te werken! Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 1 juli 2019
10
Hele leuke jongen Jeffrey en Peter helpen je altijd heel goed en zijn heel vriendelijk.
Goede prijzen en super service dank je wel voor jullie hulp
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 28 juni 2019
10
Al heel wat banden leveranciers gehad, maar deze jongens snappen het echt; snel, betrouwbaar, oprecht en naar elke portrmonnee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 26 juni 2019
9.2
Altijd goed advies en TOP service en dat alles tegen een prima prijs!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 26 juni 2019
9
Super service! Maken het onmogelijke waar. Fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 24 juni 2019
9.4
Er zijn geen of slechts weinig bedrijven, waarbij de kennis en ervaring van Banden, Balanceren, en Uitlijnen, zo hoog is als bij Amsterdam Banden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meest exclusieve en kostbare auto's juist daar naar toe gaan. Vaak keurig naast een gewone stadsauto of zelfs een oldtimer. Iedereen die het echt goed wil hebben, komt hier uiteindelijk terecht. Ik ben dan ook bijzonder tevreden !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18 juni 2019
9.2
Gewoon” you see What you get” service is TOP en als het tegen zit met een band of trilling doen ze er alles aan om dit weg te halen. Ik kom bij Peter al 30 jaar, hij is recht voor ze raap, dus bloed eerlijk. Ga zo door Peter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18 juni 2019
14 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10