OZ Paddock Store

Exclusieve wielen voor topprestaties!

OZ Racing Wheels behoort tot het topsegment voor wat het de technologie en stijl betreft. Lichtgewicht wielen om mee te presteren.
Made in Italy, deze staan garant voor topprestaties en absolute kwaliteit. Een collectie met race-DNA en technologische know-how rechtstreeks afkomstig van het circuit.

PADDOCK STORE NETWORK

Amsterdambanden behoort vanaf 2010 tot het Paddock Store Network. Een netwerk van vooraanstaande retailers speciaal geselecteerd door OZ. Merkengetrouw, het hoogste niveau van klantenservice en technische bijstand, dus echt de kennis hebben, een passie voor OZ; zijn de belangrijkste kenmerken van dit OZ Paddock Network.

HyperXT HLT

Voor diegenen die van snelheid en de adrenalinestoot houden maar kiezen voor het comfort van een SUV, ontwikkelde OZ het nieuwe HyperXT HLT SUV-wiel: het lichtste SUV-lichtmetalen wiel met één blok ooit geproduceerd door OZ. De HLT-technologie zorgt voor optimalisatie van de structurele sterkte-tot-lichtheidsverhouding, waardoor een lager wielgewicht wordt bereikt, zelfs bij voertuigen met zware axel loads.

Het ontwerp van het nieuwe HyperXT HLT-lichtmetalen wiel weerspiegelt het familiegevoel van de HyperGT HLT, waardoor de spaken worden versterkt en nog krachtiger en gespierder worden. De van diamanten geslepen buitenrand bepaalt ook de omtrek, waardoor deze een nog scherpere agressiviteit krijgt.

Vanaf nu hoeft u, zelfs als u niet achter het stuur zit, uw enthousiasme niet te verbergen: zelfs als u voor een SUV gekozen hebt, kunt u deze er uit laten springen door deze op maat gemaakte banden!

oz wheels kopen oz wheels kopen

Kenmerken:

  • Een sportievere en agressievere uitstraling door het concave ontwerp voor de achterkant en verspringende toepassingen
  • Aerodynamische prestaties en stijvere stijfheid verbeteren, door de zeisachtig verwijdende spaken
  • Door een juiste balans tussen lichtgewicht en sterkte stijgt de laadindex tot 950kg per wiel
  • OE CAP gereed om de originele doppen van toonaangevende autofabrikanten op te vangen

HyperXT HLT is beschikbaar in 20" en 22" en in een Star Graphite afwerking met de toevoeging van de Diamond Lip, wat typerend is voor de meest mooie sportwagens.


 

Nieuw! Indy HLT

Indy HLT is het nieuwe OZ-wiel waarvan het technologische vermogen die overtreft van de andere momenteel verkrijgbare OZ-lichtmetalen velgen.
In overeenstemming met het OZ-race-DNA zijn de ontwerpwortels rechtstreeks afgeleid van de IndyCar-ervaring en hebben ze tegelijkertijd een geheel nieuwe koers uitgezet.
INDY HLT houdt van racen en is ontworpen om boven vergelijkingen te staan ​​met alle anderen, dankzij de elementen die het uit elkaar halen.

 

 

 

 

 

 

 

Al deze exclusieve wielen vindt u via OZ Racing Wheels. Vraag naar de mogelijkheden bij Amsterdambanden!

Speciaal voor de Porsche 992

De Leggera HLT is het resultaat van de knowhow van OZ in samenwerking met F1-teams. Direct verbonden met de wereld van track days, sportwagens en sedans, dus dit wiel is een lichtgewicht en biedt structurele stijfheid
en hoge prestaties.