Styling van mijn auto: editie augustus 2018

Hallo, Frank hier. Ik was dusdanig uitgekeken op het uiterlijk van mijn Opel, dat ik bijna op het punt stond om een nieuwe auto te kopen. Totdat een maat van mij zei, hey Frank heb je je al eens verdiept in carstyling? Dat is zeg maar het uiterlijke verfraaien van je auto d.m.v. bepaalde upgrades en onderdelen. Dat lijkt me wel wat eigenlijk en toch een stuk goedkoper dan een nieuwe auto aanschaffen.

Met name de voorkant wilde ik veranderen. Een van de gemakkelijkste manieren om dit totaal om te slaan is een zogenaamde grill of wordt ook wel nieren genoemd.

Tip: kwalitatieve auto grillen – Carstyle.nl

Op de website van carstyle.nl vond ik grillen en die zijn voordelig en van de beste kwaliteit. Dus dat is zeker een quick win te noemen.

Wat me ook wel wat leek zijn treeplanken. Eigenlijk een soort plank aan de zijkant van de auto dat in en uitstappen een stuk makkelijker maakt. Naast het visuele element dus ook uitermate praktisch te noemen. Ook treeplanken bieden ze aan bij carstyle.nl. Dus die heb ik ook maar direct toegevoegd aan het winkelmandje.

Ik heb een goede vriend van mij gevraagd om deze carstyling onderdelen voor me te installeren. Hij is graag in de weer met auto’s. Enfin, zowel de nieuwe grill als de treeplank zit er al een paar weken op en ik ben echt blij met het eindresultaat. Geen reden meer om een nieuwe auto te kopen. Dus voortaan als ik een beetje uitgekeken ben op de auto uiterlijk, denk ik dat ik gewoon even rondneus bij een carstyle winkel. En ook functioneel is mijn auto verbeterd, stuk makkelijker voor onze kinderen om in de auto te stappen dankzij de treeplank. Enfin dit is dus mijn eerste verslag omtrent de carstyling avonturen die ik beleef, wie weet komt er nog een deel 2.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8.00-17.00

Zaterdag
8.00-12.00