Velgen maken het plaatje compleet

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling.

Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

velgen kopen

Velgen voor het hoge, luxe segment

Zeker voor het luxe hogere segment zijn er een tal van exclusieve hightech merken. Zo wordt AMG of Brabus voor Mercedes vervaardigd, Hamann voor BMW, ABT voor Audi, VW, Seat en Skoda, Techart voor Porsche, Arden voor Jaguar en Range Rover, Heico voor Volvo. Dit zijn nog maar een aantal excellente merken met een fenomenale keuze. Gecombineerd met ons advies gegarandeerd tot in perfectie gestyled!

De velgen van OZ Racing Wheels

OZ Racing Wheels zijn uniek van stijl, lichtgewicht wielen ontworpen om te presteren. Er komen daar 3 schitterende merken vandaan: OZ Racing Wheels, MSW en Spargo. Deze hebben allemaal een compleet volledig andere lijn en uitstraling.
Ieder jaar worden daar nieuwe ontwerpen aan toegevoegd voor de nieuwste autotypes van de verschillende automerken. Jaren geleden heb ik zelf met eigen ogen in Italië kunnen aanschouwen hoe de wielen gemaakt worden: een magisch proces waar het vakmanschap en afwerking hoog in het vaandel staat!

Onlangs hebben wij deze set OZ Racing Wheels Ultraleggera 20 inch gemonteerd.

Brooklyn Wheels velgen

Op onze site kunt u ook op de velgen configurator van Brooklyn Wheels bekijken zodat u alvast een beeld kan vormen van de finishing touch. Deze leverancier heeft een groot aantal luxe merken in hun assortiment zoals GMP, MAK, Vörsteiner, Borbet. Dit zijn ook zeer gerespecteerde merken voor de echte liefhebbers. Met onze kennis, service en ervaring kunnen wij u een passend advies geven. Wij zetten voor u “de puntjes op de i”!

Kies de juiste velg!

Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder de auto passen. En daar kunnen wij u met plezier in adviseren. Ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel AmsterdamBanden: 020 - 697 60 01!

Openings­tijden

Maandag - vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag
8.00-12.00 uur

Reviews

9.6
10

Prijs/Kwaliteitverhiuding is uitstekend.

Al jarenlang vakkundig en vriendelijk. Top service tegen goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13 juli 2020
10

jammer dat het cijfer 10 het maximum is

onervaren als ik ben op banden gebied kwam ik vijf dagen voor vertrek op vakantie erachter dat banden van een vouwwagen niet onbeperkt meegaan, mijn exemplaren waren uit 2002! na een beetje Googelen kwam ik uit bij Amsterdam Banden. daar bleek nog een setje te liggen de mannen van Amsterdam Banden begonnen met monteren van de nieuwe banden, wat dus handmatig moest omdat de velg te klein is voor de machine. dit koste veel zweetdruppels van de twee mannen, maar uiteindelijk was de eerste band (met binnenband) gelukt. toen was de tweede band aan de beurt, na veel pijn en moeite lukte de montage ook. maar er bleef geen lucht in, conclusie: de binnenband was lek gegaan tijdens de montage, dus band er weer af. nieuwe binnenband er in en gemonteerd. weer lek geprikt door de bandenlichter. de derde ging ook lek en toen waren de binnenbanden op. ik mocht de volgende dag terug komen want dan kon er nieuwe binnenbandjes besteld worden. zo gezegd zo gedaan. bij aankomst werd het wiel naar mijn auto gebracht. op mijn vraag wat de kosten waren van dit hele gedoe van de vorige dag, werd geantwoord dat ik niks hoefde te betalen.... dat is nog eens service!!!!!!!! ook voor moeilijke en bijna onmogelijke banden-vragen moet je dus op dit adres zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDERKERK AAN DE AMSTEL - 26 juni 2020
25 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10