Wij zijn AmsterdamBanden

Mijn naam is Peter Dusoswa. In 1981 ben ik de autobanden "ingerold". Auto's zijn vanaf kleins af aan mijn passie geweest; mijn hobby is mijn werk geworden!

De afgelopen jaren samen met onze medewerkers hard gewerkt om mijn bedrijf AmsterdamBanden op te bouwen. Met onze kennis, service en rijkelijke ervaring kunnen wij u een eerlijk passend advies geven.
Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder uw auto passen.

Oog voor detail

Met oog voor detail zetten wij graag “de puntjes op de i”. Voor bedrijven als Porsche Amsterdam, Mercedes en Kimman, maar natuurlijk ook voor u! Happy klanten ja, daar doen wij het voor!

Contact

Kuiperbergweg 31C
1101 AE  Amsterdam
Tel: 020 - 697 60 01

Openings­tijden

Maandag - vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag
8.00-12.00 uur*
* Van 27 juni t/m 26 september zijn wij op de zaterdagen gesloten.

Banden en velgen

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling. Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

Wij verlagen uw auto graag en goed!

Een echte autoliefhebber weet precies wat hij met zijn auto wil: een goede wegligging en een strak stuurgedrag. Met een Eibach verlagingsset bereikt u dit alle twee. Buiten dat het de wegligging verbetert wil het oog ook wat: uw auto ziet er strakker en agressiever uit.
Als bestuurder voelt u onmiddellijk meer directe afhandeling en meer voorspelbaarheid. Inveren bij het remmen wordt verminderd, evenals overmatig overhellen in hard genomen bochten.

Sportbanden

Sportbanden worden onder de snellere auto’s gemonteerd voor een excellente prestatie. Deze banden zijn ontworpen voor snelheden ver boven de 200 km/h. De snelheidsindex ZR staat op de zijkant van de band na het draagvermogen, deze is dan ook goedgekeurd voor deze snelheden. Sportbanden kunnen bij hoge snelheid uw rijstabiliteit, stuurresponse en remweg verbeteren. Het is dan ook belangrijk dat deze banden op kwalitatief goede velgen worden gemonteerd met de juiste remmen.

Daarom AmsterdamBanden!

Bij Amsterdambanden zijn we actief op het gebied van tuning zoals verlagen, sportbanden, velgen, meerdere soorten autobanden, onderhoud, zomer-winteropslag en nog meer. Wij bieden u een onberispelijke service, merk onafhankelijk advies met kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in Amsterdam in de banden. U wilt toch ook goede service, een professioneel advies. Voor uw veiligheid, comfort en rijstijl heeft u de juiste banden nodig.

Heeft u andere vragen of opmerkingen, bel ons gerust op 020 - 697 60 01 of bezoek ons Kuiperbergweg 31c in Amsterdam Zuidoost.